Anderen aan het woord

“De gesprekken verreikte mijn leven door mij meer inzicht te geven in mijn eigen authenticiteit. Door meer zelfkennis te vergaren kon ik uitvogelen wat van betekenis was in mijn leven, waardoor ik wenselijkere keuzes kon maken en meer zelfliefde ontwikkelde. Het zelfportret nam ook het lichaam en de omgeving onder de loep, wat zorgde voor een gebalanceerd en realistisch beeld van alle aspecten van mijn leven, waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk. Ik heb het ervaren als een unieke manier om een gezonde dosis zelfreflectie te ontwikkelen, waardoor ik steviger in mijn schoenen sta en met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet ga.”

Eva

 

“Annemiek, ik wil je bedanken voor je fijne coaching en begeleiding. Je bent op mijn pad gekomen op het moment nadat ik me nogal leeg voelde vanbinnen. Ik kwam uit een diep dal en had hulp nodig om weer enthousiast te worden om te zijn wie ik vanbinnen ben. Je hebt me geholpen om mezelf weer te verwonderen en nieuwsgierig te maken over wat er bij mij van binnen leeft. Heel mooi hoe je dit doet d.m.v. verschillende technieken. Echt heel fijn de manier waarop je me begeleid hebt. Heel zacht en lief, precies de juiste open vraag stellen zonder te veel in te vullen. Op die manier heb ik echt zelf mijn antwoorden gevonden en de werken die ik gemaakt heb kunnen beschouwen en verwondering kunnen voelen voor het werk dat was ontstaan. Bizar hoe het overeenkomt met wat ik vanbinnen voelde en waar ik op dat moment door heen ging/mee bezig was. 

Bedankt Annemiek, het ga je goed.”

Liefs Eva, 27 jaar

Verbinding Verbeeld

Privacyverklaring ~ Algemene voorwaarden ~ Disclaimer

© 2011 - 2019 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh