Voor wie

Wil je afstemmen of kunstzinnige therapie dan wel het biografiegesprek voor jou past? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.

 

Kunstzinnige therapie

Kunstzinnige therapie bied ik binnen mijn praktijk aan voor jongeren, volwassenen en ouderen.

Wil je zelf actief aan je gezondheid en ontwikkeling werken?

Dan biedt kunstzinnige therapie mogelijkheden.

 

Kunstzinnige therapie kan behulpzaam zijn bij het herstel van lichamelijke- en/of psychische klachten. Ook wanneer ontwikkelingsvragen aan de orde zijn, wanneer je ervaart dat je vastloopt in je leven of werk, kan kunstzinnige therapie ondersteunend en verhelderend werken.

Door de inzet van de verschillende beeldende technieken en materialen wordt het denken, voelen en willen aangesproken en kan zo een nieuw evenwicht ontstaan tussen deze gebieden.

 

Biografisch coachen

Biografiegesprekken bieden jongeren, volwassenen en ouderen de mogelijkheid in te gaan op de vragen die zich aandienen. Dit kan liggen op het vlak van je persoonlijke ontwikkeling, het aangaan van nieuwe uitdagingen binnen je werk of het vinden van balans tussen de verschillende terreinen waar het leven je vragen stelt.

 

In het bijzonder is je eigen biografie het uitgangspunt tijdens de gesprekken.

Waar sta je nu? Wat in je leven heeft jou hier gebracht? En, kan je daaruit dat wat op je toekomt ontwaren en zo je eigen richting vinden?

We ontdekken thema’s en rode draden. Hoe geef jij vorm en betekenis aan je leven? Dit wordt zichtbaar en geeft je het roer in handen naar de toekomst toe.

Verbinding Verbeeld

Privacyverklaring ~ Algemene voorwaarden ~ Disclaimer

© 2011 - 2024 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh