Voor wie

Kunstzinnige therapie

Kunstzinnige therapie bied ik binnen mijn praktijk aan voor jongeren, volwassenen en ouderen.

Wil je zelf actief aan je gezondheid en ontwikkeling werken?

Durf je de uitdaging aan te gaan om nieuwe ervaringen op te doen en je ontwikkeling in eigen hand te nemen? Dan biedt kunstzinnige therapie mogelijkheden.

 

Kunstzinnige therapie kan behulpzaam zijn bij het herstel van lichamelijke- en/of psychische klachten. Ook wanneer ontwikkelingsvragen aan de orde zijn, wanneer je ervaart dat je vastloopt in je leven of werk, kan kunstzinnige therapie ondersteunend en verhelderend werken.

Door de inzet van de verschillende beeldende technieken en materialen wordt het denken, voelen en willen aangesproken en kan zo een evenwicht ontstaan tussen deze gebieden.

Als je werkt met kunstzinnige therapie werk je actief aan jezelf, aan je eigen gezondheid en aan je eigen welbevinden.

 

Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken bieden jongeren, volwassenen en ouderen de mogelijkheid in te gaan op de vragen die zich aandienen. Dit kan liggen op het vlak van je persoonlijke ontwikkeling, het aangaan van nieuwe uitdagingen binnen je werk of het vinden van balans tussen de verschillende terreinen waar het leven je vragen stelt.

 

In het bijzonder is je eigen biografie het uitgangspunt tijdens de gesprekken.

Waar sta je nu? Wat in je leven heeft jou hier gebracht? En, kan je daaruit dat wat op je toekomt ontwaren en zo je eigen richting vinden?

We ontdekken thema’s en rode draden. Hoe geef jij vorm en betekenis aan je leven? Dit wordt zichtbaar en geeft je het roer in handen naar de toekomst toe.

Verbinding Verbeeld

© 2011 - 2018 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh