Tarieven- Vergoeding- Kwaliteitswaarborg

 

Tarieven Prijs Duur
Telefonische informatie gratis
Kennismakingsgesprek gratis ½ uur
Kunstzinnige therapie* € 70,00 1 ¼ uur
Biografiegesprek € 70,00 1 ¼ uur
Werkgroep/ Teamtraining op aanvraag in overleg

(* kunstzinnige therapie inclusief materiaal)

 

Vergoeding

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie (NVBT) en het kennisnetwerk Nederlandse Vereniging Vaktherapie Antroposofisch Geïnspireerd (NVV-AG), beiden aangesloten bij de koepelorganisatie Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Veel verzekeraars vergoeden de sessies vanuit Verbinding Verbeeld daarom geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

Kwaliteitswaarborg

De kwaliteit binnen Verbinding Verbeeld wordt gewaarborgd door het geregistreerd lidmaatschap bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging Beeldende Therapie (NVBT) en het kennisnetwerk Nederlandse Vereniging Vaktherapie Antroposofisch Geïnspireerd (NVV-AG), beiden aangesloten bij de koepelorganisatie Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Dit lidmaatschap vereist deelname aan intervisie en waarborgt de verplichte bij- en nascholingen. Door het lidmaatschap is de praktijk verbonden aan de bijbehorende klachtenregeling van de Interdisciplinaire Klachten- en Bemiddelingscommissie voor de antroposofische gezondheidszorg (IKBC). Daarnaast heeft Verbinding Verbeeld een lidmaatschap bij de Beroepsorganisatie voor Biografiewerk (BOB).

 

Geregistreerd lid NVBT, NVV-AG, FVB

Aangesloten bij de BOB

 

 

 

Verbinding Verbeeld

Privacyverklaring ~ Algemene voorwaarden ~ Disclaimer

© 2011 - 2024 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh