Tarieven – Vergoeding – Kwaliteitswaarborg

 

Tarieven Prijs Duur
Telefonische informatie gratis
Kennismakingsgesprek gratis ½ uur
Consult € 65,- 1 uur
Coachingsgesprek € 39,32 incl. BTW 1 uur
Teamtraining Op aanvraag In overleg

 

Je ontvangt de factuur aan het einde van iedere maand en dient deze binnen 30 dagen na de factuurdatum te voldoen. Afspraken kunnen kosteloos worden afgezegd tot 24 uur voor aanvang. Lukt dit niet, dan worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Als je je afspraak wilt afzeggen kan dat telefonisch. Je kunt altijd de voicemail inspreken. Vermeld dan duidelijk je naam, de datum en het tijdstip van de afspraak die je wilt afzeggen.

 

Vergoeding

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag (NVKToag) en de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Veel verzekeraars vergoeden kunstzinnige therapie daarom geheel of gedeeltelijk via het aanvullend pakket. Informeer daarvoor zelf bij je eigen zorgverzekering of kijk op: www.kunstzinnigetherapie.nl

De factuur dien je zelf in bij je zorgverzekering.

 

BTW plichtig is de praktijk voor de kunstzinnige therapie niet.

Voor de teamtraining en de coachingsgesprekken is de praktijk wel BTW plichtig. Teamtraining en coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

 

Kwaliteitswaarborg

De kwaliteit van de kunstzinnige therapie wordt gewaarborgd door het lidmaatschap van de beroepsvereniging NVKToag en doordat de praktijk is aangesloten bij de NVAZ. Dit lidmaatschap vereist deelname aan intervisie en supervisie en waarborgt de verplichte bij- en nascholingen. Door het lidmaatschap is de praktijk verbonden aan de bijbehorende klachtenregeling van de Interdisciplinaire Klachten- en Bemiddelingscommissie voor de antroposofische gezondheidszorg (IKBC).

 

Geregistreerd lid NVKToag

Aangesloten bij de NVAZ

 

Verbinding Verbeeld

© 2011 - 2018 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh