Over mij

Ruimte creëren waarin ontwikkeling mogelijk is en waarin we samen jouw vragen kunnen onderzoeken, dat ervaar ik als een uitdaging. Ik spoor je aan om op eigen kracht verbindingen aan te gaan met datgene wat voor je staat.

 

Geboren in 1979 heb ik na de Vrije School in Eindhoven, Pedagogiek gestudeerd in Tilburg. Aan Hogeschool Leiden studeerde ik Kunstzinnige Therapie. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan binnen Arta de Witte Hull, verslavingszorg en de Lievegoed Zorggroep, psychiatrie.

Aan het Instituut voor Biografiek te Driebergen volgde ik de opleiding Biografisch Coachen.

Naast mijn werk binnen Verbinding Verbeeld ben ik werkzaam bij Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven. Hier werk ik met normaal begaafde volwassenen met vragen die voornamelijk voortkomen uit uitdagingen vanuit het autisme spectrum.

 

Op zoek naar antwoorden op mijn vragen, inhoud en verdieping vind ik in de antroposofie mijn weg. Binnen de kunstzinnige therapie en het biografisch coachen vind ik de vorm om mensen te begeleiden. Dit vanuit de verbinding in het ervarend bezig zijn met het kunstzinnig werken en de tijd en de ruimte die ontstaat door de kunst van het goede gesprek.

 

 

Verbinding Verbeeld

© 2011 - 2019 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh