Over mij

Ruimte creëren waarin ontwikkeling mogelijk is en waarin we samen jouw vragen kunnen onderzoeken, dat ervaar ik als een uitdaging. Ik spoor je aan om op eigen kracht verbindingen aan te gaan met datgene wat voor je staat.

 

Mijn naam is Annemiek Herremans (1979). Na de vrijeschool studeerde ik Pedagogiek en vervolgens Kunstzinnige Therapie. Ik heb onder andere werkervaring opgedaan binnen Arta de Witte Hull, verslavingszorg en de Lievegoed Zorggroep, psychiatrie.

Aan het Instituut voor Biografiek volgde ik de opleiding Biografisch Coachen en de opleiding tot Biografisch Schrijfcoach.

Naast mijn werk binnen Verbinding Verbeeld ben ik een kleine 20 jaar werkzaam geweest bij Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven.

Momenteel werk ik naast mijn werk binnen Verbinding Verbeeld als Clustermanager bij DeSeizoenen, locatie Gennep in Eindhoven.

 

Op zoek naar antwoorden op mijn vragen, inhoud en verdieping vind ik in de antroposofie mijn weg. Binnen de kunstzinnige therapie en het biografisch coachen vind ik de vorm om mensen te begeleiden. Dit vanuit de verbinding in het ervarend bezig zijn met het kunstzinnig werken en de tijd en de ruimte die ontstaat door de kunst van het goede gesprek.

 

 

Verbinding Verbeeld

Privacyverklaring ~ Algemene voorwaarden ~ Disclaimer

© 2011 - 2024 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh