Over mij

Ruimte creëren waarin ontwikkeling mogelijk is en waarin we samen jouw vragen kunnen onderzoeken, dat ervaar ik als een uitdaging. Ik spoor je aan om op eigen kracht verbindingen aan te gaan met datgene wat voor je staat.

 

Geboren in 1979 heb ik na de Vrije School in Eindhoven, Pedagogiek gestudeerd in Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan binnen Herlaarhof, een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

Aan Hogeschool Leiden studeerde ik Kunstzinnige Therapie. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan binnen Arta de Witte Hull, verslavingszorg en de Lievegoed Zorggroep, psychiatrie.

Naast mijn werk binnen Verbinding Verbeeld werk ik bij Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven. Hier werk ik met normaal begaafde volwassenen met, voornamelijk, een Autisme Spectrum Stoornis.

Sinds 2015 volg ik de vierjarige opleiding Biografisch Coachen aan Instituut voor Biografiek te Driebergen.

 

Op zoek naar antwoorden op mijn vragen, inhoud en verdieping vind ik in de antroposofie mijn weg. Binnen de kunstzinnige therapie en de coaching vind ik de vorm om mensen te kunnen begeleiden. Dit vanuit de verbinding in het ervarend bezig zijn met het kunstzinnig werken en de tijd en de ruimte die ontstaat door de kunst van het goede gesprek.

 

 

Verbinding Verbeeld

© 2011 - 2018 Verbinding Verbeeld ~ Webdesign: WEN Kunst Webdesign ~ Logo design: Marieke Steegh